Acum citesti
Furcă și amortizor cu setare electronică și frâne noi de la Magura

Magura lansează noul eLECT, pentru furcile TS8R și TS6, dar și pentru amortizorul TS RC. Pe scurt, este vorba despre o nouă generație de amortizoare ale căror setări se fac electronic și automat.

magura_elect_1

Un senzor de accelerație 3D se va afla în fiecare dintre amortizoarele mai sus menționate și va seta furca/amortizorul pe modul Soft sau Hard. Prima funcție este pentru coborâri, iar a doua pentru urcări.

magura_elect_2

Sistemul funcționează în sincron, atât pentru furcă cât și pentru amortizor, iar pentru fiecare model de bicicletă vor exista setări diferite. Se renunță astfel la cablurile de Lock-Out însă comanda este păstrată în caz că vrei să faci tu respectivele setări. Acumulatorii se pot încărca prin USB. În caz că acumulatorii se consumă, furca și amortizorul se stează automat pe modul Soft.

magura_elect_3

Furca este deja disponibilp, modelul TS8 R cu o cursă de 100mm fiind oferită pentru 1.349 de euro. Sistemul este disponibil și ca kit de upgrade pentru furcile fabricate din 2010 încoace, prețul fiind astfel de 649 de euro.

Frâne noi

Magura pregătește și un nou set de frâne cu 4 cilindri în etrier, prima de acest gen de la faimosul Gustav M. Este proiectată pentru Enduro, Freeride și Downhill și pe lângă cele 4 pistoane va avea inclusiv 4 plăcțe de frână în etrier și nu două așa cum eram obișnuiți până în prezent. Magura declară că astfel căldura va fi altfel disipată, disparând aproape total fading-ul frânelor. Mai multe detalii însă nu au fost momentan făcute publice.

magura_frane_noi

via Magura, foto: Andre Schmidt

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 − one =