Acum citesti
LaPierre Zesty AM și XM cu un nou concept pentru 2016

LaPierre a revizuit full-suspension-urile Zesty AM și XM, vedetele gamei, aduncându-le mult mai în formă pentru sezonul 2016. Astfel, pentru anul viitor, ambele modele vor fi disponibile cu roți de 27.5 inch. Zesty AM trece la noul format de roată, iar Zesty XM trece de la 29 de inch, tot la 27.5 inch. Modelul XM va fi disponibil cu o cursă de 120/130mm, iar modelul AM, cu o cursă de 150mm.

zesty-xm-2016
LaPierre Zesty AM în versiunea de top.

Totodată, ambele biciclete vor împărți același cadru, din aluminiu sau carbon, iar diferențele față de cadrul anului anterior constau într-un top tube mai lung, un reach mai mare și un headtube micșorat. Suspensia OST+ a fost de asemenea modificată, fiind acum mai capabilă să se descurce cu denivelările mari.

zesty-xm-e-i-shock
Observă în dreptul amortizorului sistemul electronic, care-l blochează automat la urcare sau îl deblochează la coborâre.

Pentru că modelul XM va fi dedicat turelor montante, acesta va fi dotat cu o furcă de 130mm și cu o cursă a cadrului de 120mm. Este disponibil în dimensiunile S, M, L și XL, iar modelul de top va fi dotat bineînțeles cu un cadru din carbon și o transmisie 1×11. În ceea ce privește modelul AM, acesta va avea în dotare un ghidon lat, de 760mm, alături de o cursă de 150mm atât pentru furcă cât și pentru cadru. Desigur, versiunea de top va fi disponibilă de asemenea cu cadru din carbon, cu o furcă Rock Shox Pike și o transmisie 1×11 de la Sram.

zesty-am
LaPierre Zesty AM 2016.

 

via Lapierre

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 5 =