Acum citesti
KTM eShopper 2012

Cei de la KTM descriu noua bicicletă citadină ca fiind alternativa perfect la automobilul personal și chiar la mijloacele de transport în comun. Pe scurt, când vrei să mergi la cumpărături, ai posibilitatea s-o faci cu noul eShopper, așa cum sugerează numele, bicicleta (electrică) fiind gândită special pentru a fi un bun cărăuș.


Aspectul robust este completat de cele două spații de depozitare ale cumpărăturilor: portbagajul din spate și cel din față. Tot în spate, regăsim și locul pentru acumulatorul bicicletei pentru că eShopper este un e-bike. Dacă greutatea cumpărăturilor este prea mare, setezi un nivel de asistență din cele trei disponibile și pedalezi mai ușor spre casă.


Ai la dispoziție un butuc Shimano Alfine cu 8 viteze integrate, un motor de 250 de W de la Bosch și un set de frâne hidraulice tot de la Shimano. Iar acum, momentul cel mai important: prețul. 3.000 de euro ne cer cei de la KTM pentru eShopper. Tu decizi dacă prețul este justificat pentru o bicicletă cu care vei merge la cumpărături, dar cel mai important, care (probabil) te va face să renunți la deplasările pe distanțe scurte cu automobilul.


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen + 17 =