Acum citesti
Kona Honzo 2012: fotografii oficiale


Prezentat în urmă cu două luni sub formă de prototip, noul model Honzo 2012 de la Kona este gata de producție.  Nu doar culoarea cadrului este diferită față de cea a prototipului ci și echiparea.

Cadrul însă va fi realizat din CrMo, așa cum a fost anunțat inițial. Cei de la Kona declară că nu vor renunța niciodată la materialul din care erau realizate odinioară cadrele pentru bicicletele de munte. All Mountain-ul Honzo cu roți de 29 inci promite să ofere un control bun și liniștit datorită unghiului de 68 de grade al headtube-ului, dar și o stabilitate mai bună datorată poziționării joase a bottom bracket-ului și implicit a angrenajului.


Țeava șeii, care este ușor curbată, scoate în evidență partea posterioară a cadrului. Din punct de vedere tehnic, bascula scurtă va contribui de asemenea la un control sporit. Va fi dotată cu un chainguide iar angrenajul va beneficia de o foaie și de 9 pinioane. așadar un  sistem de transmisie în formatul 1 x 9. Furca provine de la Rock Shox, modelul Reveletaion RL Dual Air cu o cursă de 120 mm iar frânele de la Avid, modelul Elixir 1.


Va putea fi achiziționată în 4 dimensiuni distincte ale cadrului. Pentru mai multe detalii despre echipare, aceesează konaworld.com.


via KONA


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × two =