Acum citesti
Kona Raijin 29 2012

Kona publică pe blogul său câteva fotografii cu noul Raijin 29er 2012. Alături de acestea, regăsim și câteva din specificațiile tehnice ale prototipului. Conform celor de la Kona, această echipare se va regăsi cel mai probabil și pe modelul de serie.

Noul Raijin va fi construit pe un cadru din titan, urmând a fi lansat în primăvară. Experiența dobândită în timp cu cadrele din titan, vor asigura un produs durabil, excelent finisat care se va descurca admirabil pe singletrack-uri. Unghiurile cadrului au fost astfel gândite încât noul Raijin să poată fi controlat foarte ușor pe diverse trasee montane sau pe trasee virajate.

Cadrul va fi disponibil pentru suma de 1.899$, acesta cântărind 1.8 kg în dimensiunea de 18 inci. Așa cum poți observa din imagini, țeava inferioară a cadrului va fi ușor curbată către îmbinarea cu headtube-ul. De asemenea, pentru o funcționare eficientă a frânei, cei de la Kona vor atașa un segment din titan care va uni cele două țevi (superioară și inferioară), țevi care formează triunghiul basculei.

Cadrul va fi disponibil în 5 dimensiuni (16, 18, 19, 20 și 22 inci) și poate fi utilizat împreună cu o furcă de 100 mm. Mai multe informații pe cog.konawolrd.com.

via Kona

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 − 5 =