Acum citesti
Kona Jake The Snake

Noua bicicletă pentru ciclocross a celor de la Kona, Jake The Snake, este conform acestora noul simbol al multivalenței. Pe lângă utilizarea în competițiile de ciclocross, Jake The Snake este la fel de potrivită pentru drumurile rapide pe care le ai de parcurs prin oraș sau pentru plimbările din afara orașului. De asemenea, este o bicicletă ideală pentru antrenamentele din timpul iernii.

Versiunea 2012 a primit modificări de ordin estetic, urmărind mai degrabă aspectul sportiv decât cel recreațional. Frânele ce provin de la Avid, sunt noile Shorty 6.

Dacă vorbim de contactul cu solul, cei de la Kona au montat pe Jake The Snake anvelopele Maxxis Mud Wrestler, care vor oferi o viteză de rulare bună pe asfalt și în același timp vor fi foarte eficiente pe teren accidentat. Uscat sau noroios. La nivelul sistemului de transmisie întâlnim clasica echipare cu Shimano 105. De la schimbătoare și până la caseta cu 10 pinioane, gama mid-level a producătorului japonez va oferi performanțe suficiente pentru orice amator de concursuri sau de plimbări. Excepție face angrenajul, care provine de la FSA.

Detalii despre greutatea nu se oferă, în schimb ni se comunică faptul că poate fi achiziționată într-una din dimensiunile: 47, 49, 53, 56, 59 sau 61 de cm. Informații extra pe konaworld.com.

via Kona

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven − 1 =