Acum citesti
Koga E-Limited XTE: clasa de lux a citybike-urilor

Pentru o bicicletă care face parte din clasa de lux a citybike-urilor, Koga E-Limited XTE nu arată senzațional. În fond, nici nu-și propune așa ceva, dat fiind faptul că este dedicată preponderent persoanelor vârstnice sau celor care nu agrează pedalatul cu propriile forțe.

Iar cu acest model, susținut electric, vei putea fi sigur că efortul depus în plimbări va fi minim. Deci, de ce ai cheltui 4.000 de euro pe această bicicletă? În primul rând, cadrul este realizat din aluminiu 7005, deci foarte ușor. Apoi este echiparea: angrenaj Shimano XT pe o bicicletă de oraș? Da, în cazul lui E-Limited XTE pare foarte realist! Mai mult, vei avea la dispoziție componente din gama Shimano LX la nivelul frânelor (pe disc, hidraulice).

Bicicleta va fi dotată și un display care va afișa cele mai importante informații culese de pe traseu dar și despre starea acumulatorilor. Motorul, cel care se va ocupa de susținerea ta la pedalat, are o capacitate de 360W dar și opțiunea de a recupera energie la frânare sau în momentul când cobori o pantă.

Informații pe larg pe Koga.com.

via Koga

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen + 10 =