Acum citesti
Kinetic reproiectează gama de home trainer-e pentru 2014

Americanii de la Kinetic au dat sfoară-n țară că gama de home trainere pentru sezonul următor va beneficia atât de o schimbare de aspect, cât și de funcționalitate, lucru care s-a mai întâmplat ultima oară în 2007. Îmbunătățirile cuprind ergonomie superioară, greutate redusă și home trainere gata asamblate pentru a putea fi folosite imediat ce sunt scoase din cutie.

kinetic_rock_and_roll

Modelul de căpătâi al celor de la Kinetic este Rock and Roll, un home trainer care permite și mișcarea laterală a bicicletei pentru a recrea condițiile de drum cât mai fidel. Acest lucru este posibil datorită unui elastomer plasat între partea care pivotează și partea fixă a aparatului, elastomerul fiind acum cel care face singura legătură dintre cele două părți. Modificarea adusă noii versiuni Rock and Roll contribuie la o experiență cât mai apropiată de ceea ce s-ar petrece în mod normal când te ridici din șa și balansezi bicicleta. Totodată, noul mod de construcție nu necesită o bază atât de mare, ceea ce se traduce într-o dimensiune mai redusă a întreg home trainer-ului.

Totuși, dimensiunile lui Rock and Roll permit montarea mai multor dimensiuni de roți, cea mai mare ce se poate folosi pe acest home trainer fiind o anvelopă de mountain bike de 29 de inch, lată de 2.4 inch. Prețul acestui model va fi de 535 de euro, pe când modelele inferioare, Road Machine, Magnetic și Cyclone vor costa 379, 299, respectiv 225 de euro.

Toate 4 modelele au o rezistență care funcționează pe baza mecanismului brevetat de Kinetic și care presupune o cameră etanșă cu lichid, ceea ce elimină vibrațiile și face ca efortul necesar pedalării să crească în același timp cu viteza pe care aparatul o înregistrează.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − 14 =