Acum citesti
SportCrafters lansează un rulou cu rezistență magnetică

O companie americană producătoare de accesorii pentru ciclism a luat ce este mai bun din cele două dispozitive cu scopuri asemănătoare, ruloul și home-trainer-ul, și a creat ceva ce am putea numi printre cele mai bune aparate de antrenament staționar. SportCrafters a lansat recent ruloul cu rezistență magnetică, deschizând noi posibilități în materie de antrenament pe timp de iarnă și nu numai.

Rezistența magnetică este integrată într-o rolă, care poate fi achiziționată și separat, și, cu cât aceasta se învârte mai repede, cu atât mecanismul de strângere acționează mai mult. Practic, atunci când pedalezi cu o cadență ridicată, rezistența este mare, recreându-se într-o bună măsură condițiile reale întâlnite în aer liber, cum ar fi urcările sau zonele cu vânt de față. Totuși, dacă îți cumperi această invenție nu ești condamnat la antrenamente dure pe rulou. Instalând rola invers, mecanismul care acționează rezistența nu mai intră în funcțiune.

Deși nu este o idee revoluționară, introducerea acestei rezistențe magnetice a fost făcută de către americani într-un mod care elimină și alte probleme ale unui aparat pentru pedalat pe loc. De exemplu, sunt eliminate zgomotele create de un rulou sau vibrațiile generate de acesta, spre fericirea celor care locuiesc la bloc și au vecini sensibili. Mai multe detalii despre acest produs pot fi găsite pe site-ul producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 1 =