Acum citesti
Tacx Booster T-2500, un home trainer solicitant

La un moment dat va sosi și anotimpul care te va obliga să rărești ieșirile pe două roți, asta în situația în care nu vei fi nevoit să le sistezi de tot pentru o anumită perioadă. Exact pentru această perioadă există dispozitive ca home trainer-ul, un aparat care îți permite să te antrenezi pe bicicletă fără să parcurgi niciun metru sau care poate fi ajutorul tău de nădejde la concursuri când îl folosești pentru încălzire. Cel mai nou și performant astfel de aparat este adus de cei de la Tacx: Booster T-2500.

După cum ziceam, home trainerul poate fi folosit atât pentru antrenament în spațiu închis, cât și pentru încălzirea și revenirea de după concurs. De fapt, Tacx Booster este cel mai eficient în cea din urmă situație. Motivul? Rola care este pusă în mișcare de către roata bicicletei este înfrânată de niște magneți puternici, cei mai puternici disponibili pe un home trainer la ora actuală. Avantajul acestui lucru este că și la o cadență sau viteză mică de pedalat, tu poți alege o rezistență ce necesită putere mare. Adică, îți permite să rulezi la o viteză redusă, dar generând un număr mare de wați și, implicit, un efort solicitant. Tacx Booster are 10 trepte de rezistență și are o suită de accesorii, precum preș pe care să îl așezi, geantă de voiaj pentru transportul acestuia, anvelopă pe care să o folosești pentru ședințele de antrenament/încălzire și sistem de desprindere rapidă.

Tacx Booster T-2500 a devenit astfel opțiunea a 7 echipe profesioniste de ciclism, toate participante la Turul Franței: Europcar, Lotto-Belisol, Astana, Rabobank, Saxo Bank-Tinkoff Bank, RadioShack-Nissan-Trek și Omega Pharma-Quick Step. Totodată, acest home trainer poate fi găsit și în România, fiind disponibil și în magazinul Giant. Mai multe informatii despre acest produs poți găsi aici.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − 7 =