Acum citesti
Sistemul NuVinci are un nou website

Odată cu refacerea site-ului celor de la Fallbrook Technologies Inc., secțiunea dedicată sistemului de transmisie NuVinci a fost și aceasta reproiectată.

Noul site facilitează o navigarea mai fluentă printre informațiile legate de NuVinci pentru utilizatorii individuali, dealerii și producătorii de biciclete. Pe lângă engleză, pagina este disponibilă și în germană și olandeză, iar documentele legate de produse și secțiunea video dispune de opțiunea de afișare a materialelor într-o anumită limbă.

Trenul de rulare N360, distins cu câteva premii, și noul NuVinci Harmony, un sistem de schimbare automată a vitezei, sunt primele două aplicații comercializate de către Fallbrook Technologies care fac parte din sistemul de transmisie continuu variabil (CVP).

Pe lângă prezentările produselor și alte informații despre acestea, pe noul site poți vedea câteva mărturii video ale modului în care funcționează NuVinci, la secțiunea NuVinci Experience.

Totodată, pe site poți găsi o listă cu toți producătorii de biciclete care au modele echipate cu sistemul celor de la Fallbrook Technologies, fie acestea e-bike sau biciclete convenționale.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 3 =