Acum citesti
Charge Plug Prestige

O bicicletă fixie poate fi descrisă ca simplă. O fixie excelentă poate fi descrisă ca stilată, funcțională, cu aspect degajat și distractivă. Charge Plug Prestige se înscrie foarte bine în acest tipar secund.

Cadrul este un produs destinat cunoscătorilor, fiind fabricat din oțelul japonezilor de la Tange, una dintre cele mai renumite firme producătoare ale acestui material.

Cei de la Charge nu se complică atunci când este vorba de biciclete, ei preferând să se axeze pe biciclete simple, dar funcționale și elegante. Drept dovadă, compania are o afinitate pentru două materiale, oțelul și titaniul, ambele achiziționate cu predilecție de la Tange. Mai mult, Charge dorește a fi o gură de oxigen într-o lume a bicicletelor sufocată de hidroformarea aluminiului, de carbonul din tehnologia aeronautică și a altor asemenea vârfuri de lance ale industriei. Putem zice că Plug Prestige se înscrie în acest curent.

Bicicleta este dotată cu butuc Flip Flop, are axul pedalier sigilat și are pinioane de 16 dinți. Greutatea este de 10,88 kilograme.

Vezi Comentarii (3)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight + four =