Acum citesti
Profilul utilizatorului de bicicletă electrică din Marea Britanie

Dacă la noi încă sunt un moft, o extravaganță sau pur și simplu trec nebăgate în seamă, bicicletele electrice se bucură de un real avânt în ceea ce privește vânzările din țările vest-europene. Un bun exemplu este Marea Britanie, unde Asociația Britanică a Bicicletelor Electrice (BEBA) a făcut o cercetare de piață pentru a stabili profilul utilizatorului de e-bike. Rezultatele, în cele de mai jos.

Majoritatea respondenților sondajului realizat de BEBA, 34,8%, au între 50 și 59 de ani și își cumpără o bicicletă electrică pentru a-i ajuta să urce dealurile mai ușor. În medie, o persoană care și-a achiziționat o astfel de bicicletă a cheltuit între 800 și 950 de lire sterline pentru una și a vizitat un magazin fizic în vederea cumpărării în detrimentul unuia virtual.

Bicicletele electrice sunt folosite aproape în aceeași măsură pentru petrecerea timpului liber ca și pentru navetă, iar majoritatea distanțelor parcurse cu un asemenea vehicul măsoară între 6 și 10 mile în ciuda autonomiei de 80 de mile a unor modele.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − 3 =