Acum citesti
Îmbracată în piele: Faggin Primavera


Am luat cu toții la cunoștiință de existența cadrelor din crom, aluminiu, carbon sau titan, însă cei de la Faggin vor să mergă mai departe decât atât. Ei consideră că un paintwork ieșit din comun nu mai reprezintă nimic excitant, de aceea se orientează către un nou „fetish”: o bicicletă fixie cu cadrul îmbrăcat complet în piele.



Exceptând șaua și manșoanele, atât cadrul cât și furca vor fi acoperite cu piele de calitate. Bicicleta se adresează celor care vor să pedaleze pe un produs exclusiv, într-o serie extrem de limitată, care apropo, poate fi achiziționată pentru aproximativ 8.000 de euro. Procesul de fabricare durează aproximativ 100 de ore, fără a include construcția cadrului cu țevi Columbus SL. Asemenea unei fixie pursânge, aceasta va avea o transmisie single speed și nu va beneficia de frâne.


Massimo Faggin, a declarat că au fost deja comandate câteva modele, fiind încântat de succesul bicicletei, chiar dacă vorbim aici de o serie foarte mică.


Alte detalii despre bicicletele Faggin, găsești pe faggin.de.


via Faggin



Vezi Comentarii (2)
  • 8000 euro… Pai in cazul asta o masina cat sa mai coste?

    Faggin asta a gresit.. trebuia sa ceara 12.000 euro pe ea, ca sigur s-ar fi gasit cativa fraieri care sa-si cumpere dracovenia 🙂

    La fel de prosteasca si nepractica (cadru imbracat in piele = ? in afara de gaselnita de design) ca si creatiile de moda in mare voga in (ne mira) tot Italia.

    Bicicleta din sticla pe cand? sau din fusilli

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 + nine =