Acum citesti
Giant Roam: primul e-bike pentru offroad


Pentru a ține pasul cu concurența, în special în Europa, cei de la Giant au lansat noul Roam XR Hybrid. Este vorba despre o bicicletă cu roți de 28″, care ne promite că se va simți la fel de bine atât prin oraș, la drum întins cât și pe potecile de pădure.

Anvelopele Schwalbe Furious Fred care dotează modelul Roam, vor oferi o viteză de rulare foarte mare, în schimb nu vor oferi protecție pentru o eventuală pană de cauciuc. Noul Roam este dotat cu un motor SyncDrive R cu 250 de W, motor ce cântărește 4.4 kg. Acumulatorii de 10 Ah cântăresc nu mai puțin de 2.9 kg iar în dotarea bicicletei regăsim un sistem de transmisie Shimano XT cu 27 de viteze. Furca provine de la Suntour, modelul NRX cu Lock-Out și cu o cursă de 75 de mm.


Cei de la Giant descriu această bicicletă ca fiind combinația perfectă între un 29er și o bicicletă de trekking, reușind să cuprindă caracteristicile celor două tiprui de biciclete, într-una singură.


Va fi disponibilă începând cu luna octombrie la un preț de aproximativ 2.200 de euro iar prezentarea oficială va avea loc la ediția EuroBike din această toamnă.


via Giant


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven + 18 =