Acum citesti
Shimano IC1 sunt noii pantofi de ciclism cu uscare rapidă, speciali pentru antrenament indoor

Așa cum există bicicletă specială pentru mtb sau șosea, cască specială pentru șosea sau mtb, șosete speciale pentru mtb sau șosea sau mâncare specială pentru sosea și mtb… (??), așa există acum și pantofi de ciclism special pentru indoor, întrucât noii Shimano IC1 (SH-IC100) cu uscare rapidă, au fost lansați.

Noii Shimano IC1 au fost gândiți să fie folosiți în special la orele de spining sau pentru închiriere, însă, mulțumită calității lor și construcției care susține bine piciorul, aceștia sunt potriviți și pentru propriile tale antrenamente de iarnă, făcute în casă.

Ideea pare a fi cât se poate de bună având în vedere că în casă poate nu vrei să folosești aceeași pantofi folosiți și afară, care, de cele mai multe ori, sunt murdari. Așadar, o pereche specială pentru “indoor” are sens, mai ales dacă și prețul este atractiv.

Noii Shimano IC1 sunt fabricați dintr-o parte superioară din plasă sintetică. Așadar se vor usca rapid și vor oferi ventilație foarte bună, două proprietăți foarte importante atunci când te antrenezi la interior, unde nu bate vântul. Pe acești pantofi există și alte câteva fante suplimentare de ventilație poziționate pe talpă, care ajută și ele la o aerisire mai bună.

O singură chingă, trecută de două ori peste laba piciorului, asigură închiderea pantofului. Poți alege între două tipuri de branț, pentru a se potrivi cât mai bine cu talpa ta. Interiorul părții superioara a pantofului seamănă cu o șosetă, bazându-se pe chinga și locașul călcâiului, pentru a oferi piciorului stabilitatea necesară.

Shimano IC1 au fost gândiți să fie unisex. Astfel, numerele mai mici oferă potrivire pentru picior mai îngust, în timp ce măsurile mai mari devin mai largi. Versatilitatea acestor pantofi este mărită și de faptul că în talpă poți fixa plăcuțe de mtb sau cursieră. Măsurile disponibile sunt 36-50, cele de la 36 la 41 fiind optimizate pentru doamne. Greutatea anunțată este de 225 g (măsura 42) și 204 g (măsura 40 damă). Prețul anunțat este de 90$. În România, Shimano este disponibil prin rețeaua de distribuție ROM-Eurotrade.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × three =