Acum citesti
Giro lansează noii Sector pentru mtb și gravel

Noii pantofi Giro Sector destinați segmentului offroad, calcă pe urmele versiunilor de șosea Giro Imperial, și primesc acum îmbunătățirile pentru care variantele de șosea sunt apreciate. Pornind de la construcția cu trei straturi, partea superioară de la noii Giro Sector include plasă „monofilament”, Teijin TPU ranforsat și lipit la cald și fibră sintetică, toate alcătuind o suprafață care nu oferă deloc elasticitate. În schimb oferă susținere foarte bună a piciorului. Atunci când toate aceste specificații sunt combinate în construcția părții superioare, forma poate fi mai bine ajustată astfel încât pantoful să ofere susținere acolo unde trebuie și ventilație foarte bună acolo unde nu e nevoie de susținere.

După cum artă, Giro Sector pentru offroad, oferă mai puțină ventilație în comparație cu modelul Giro Imperial pentru șosea. Este un lucru normal întrucât pantofii pentru offroad trebuie să fie mai rezistenți.

La fel ca la modelul Imperial, și la Sector vei avea închiderea rotativă BOA L6 ce oferă reglaj din milimetru în milimetru și deschidere totală dintr-o mișcare. Șireturile din oțel sunt trecute prin ghidaje moi pentru a oferi potrivire mai bună pe picior, dar și greutate mai mică.

Dedesubt vei găsi talpa formată din două tipuri de cauciuc peste care vine porțiunea din carbon în care se fixează plăcuța pentru pedală. Există opțiunea de adăugare a două crampoane în partea din față a pantofului.

La interior branțul construit 3D oferă susținere medie pentru arcul piciorului și dispune de tratament Aegis antimicrobian. Greutatea anunțată este de 342 g pentru măsura 42.5 bărbătesc sau 323 g pentru măsura 39.5 de damă.

Noii Giro Sector sunt disponibili cu măsuri întregi 39-50 și jumătăți 42.5 – 45.5 pentru bărbați și măsuri 36 – 43 și jumătăți de măsură 37.5 – 42.5 pentru versiunile de damă. Prețul anunțat este de 225$.

Importator România – ExtremeRiders

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven − 9 =