Acum citesti
Vittoria lansează noul pantof de şosea Ikon

Încă din anii ’70 compania italiană Vittoria a produs încălţăminte de calitate pentru ciclism. Eroi ai şoselei precum Marco Pantani, Thor Hushovd sau Luca Paolini au pedalat în pantofii Vittoria. Înainte de a trece la prezentarea produsului de azi trebuie precizat că deşi provine din aceeaşi ţară, se scrie la fel şi probabil se pronunţă la fel Vittoria Shoes nu este aceeaşi companie cu Vittoria Tires.

IKON este cel mai tare pantof de şosea de la Vittoria, tare însemnând nu la atingere ci modelul de vârf. Prin introducerea acestuia modelul Hora Evo coboară astfel pe locul 2. Pantoful dispune de o parte superioară specială, creată ţinându-se cont în primul rând de confort. Pentru a reuşi acest lucru s-a folosit un material moale cu microfibră, iar cusăturile au fost menţinute la minimum. Aerisirea este realizată foarte bine mulţumită micro perforaţiilor realizate cu laser. Branţul este modelabil după forma labei piciorului ciclistului, iar talpa este din carbon, un nou design folosit special pentru Ikon. În talpă sunt instalate fante suplimentare care ajuta la o ventilaţie şi mai bună. În funcţie de pedalele pe care le foloseşti poţi opta pentru talpă pentru plăcuţe cu 3 şuruburi sau Speed-Play.

Vittoria-IKON-portocaliu

Sistemul de închidere este noul Vittoria SPP Micrometrics Closure System care permite ciclistului să închidă sau deschidă pantoful foarte rapid şi uşor. La interior avem un sistem de susţinere a călcâiului care îţi vor da impresia că produsul este o extensie a piciorului tău.

vittoria ikon verde

Cât priveşte greutatea cei care caută cele mai uşoare produse pentru ciclism se vor bucura întrucât un pantof are doar 229 grame, mărimea 41. Iar dacă optezi pentru talpă pentru pedale Speed-Play greutatea este chiar mai mică.

vittoria ikon alb

Dar poate cea mai bună parte este aceea ca Vittoria produce pantofii într-o gamă foarte largă de mărimi, de la 38 la 48 şi de la 38,5 la 45,5. În plus, dacă se întâmplă ca picioarele tale să aibă mărimi diferite, se poate rezolva şi partea asta.

Culorile sunt stridente, dar şi elegante: portocaliu, verde sau alb. Preţul anunţat este de 499$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five + five =