Acum citesti
Salzkammergut Trophy pregătește din nou o ediție de excepție

Cel mai mare maraton de mountain bike din Austria, Salzkammergut Trophy, se îndreaptă cu pași repezi spre cea de-a 16-a ediție, programată pentru 13 iulie a acestui an. Pe lângă cele 6 lungimi de traseu deja consacrate, variind între 22 și 211 kilometri, va exista și o categorie All-Mountain, cu o întrecere de 61 de kilometri.

salzkammergut_trophy_2013

Competiția austriacă reușește să adune un număr impresionant de participanți la start, în jur de 4.000, provenind din 37 de țări, și are un parcurs ce străbate regiunea Hallstatt-Dachstein-Salzkammergut, declarată zonă de patrimoniu UNESCO.

În acest an, noutatea absolută este traseul de All-Mountain de 61 de kilometri, care pornește din orașul Bad Ischl. Fiind la prima experiență pe traseele solicitante și tehnice, organizatorii vor limita la 400 numărul participanților.

Printre alte evenimente programate cu ocazia Salzkammergut Trophy 2013 se numără cursa cu eliminare ce va avea loc vineri, 12 iulie, și campionatul național al Austriei de downhill, pentru duminică, 14 iulie. Și cum efortul fără distracție nu prea merge, organizatorul va pune la cale și pasta-party, discotecă, prezentări ale celor mai importanți concurenți și o expoziție de biciclete.

Vezi Comentarii (4)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve − 2 =