Acum citesti
Fyxation își îmbogățeste gama cu 3 cadre de oțel

Fyxation, care până acum s-a ocupat de accesorii pentru biciclete, a făcut un pas major când a anunțat că va include în gama sa și cadre. Sunt 3 la număr, toate de oțel, cu dedicație pentru cicliștii urbani, amatori de fixie-uri sau nu.

Disponibile din decembrie al acestui an, Quiver, Third Ward și East Side sunt propunerea celor de la Fyxation. Primul dintre ele, ilustrat în fotografie de mai sus, este un cadru dedicat mersului prin oraș, versatil dacă luăm în considerare faptul că poate fi dotat fie cu o roată de spate cu mai multe pinioane, fie cu una cu schimbător integrat în butuc sau fie cu un singur pinion, fix sau liber. Prețul recomandat de vânzare este de 219$ și culorile pe care le poate îmbrăca sunt negru, alb sau argintiu.

Third Ward nu diferă prea mult de Quiver, modificarea fiind furca de față cu umeri, în stilul clasic al bicicletelor de oțel și gâtul acesteia care este filetat, tot o caracteristică a unei alte epoci a construcției de biciclete. Prețul nu a fost anunțat încă, însă culorile da, acestea fiind negru, alb și un lucios verde lime.

East Side este un cadru care îngustează plaja de opțiuni privind bicicleta căreia îi va da naștere, spațiul dintre dropout-uri urmând a fi de 120mm ceea ce permite montarea doar a unui butuc cu un singur pinion. Așadar, fie vei avea o bicicletă fixie, fie una singlespeed dacă mergi pe mâna lui East Side despre care nu au fost anunțate nici prețuri, nici culori. Sperăm totuși ca pe site-ul Fyxation aceste informații să apară cât mai curând.

Vezi Comentariu (1)
  • Spuneti preturile la toate bicicletele pe care le prezentati ca asta ne intereseaza mai mult si dupa preturi,detaliile tehnice etc.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 + ten =