Acum citesti
Sistem de iluminare cu prindere magnetică

Indiferent cât de plăcut este mersul cu bicicleta, există riscul ca montonia să pună stăpânire pe această activitate, așa că ocazional mai prinde bine un accesoriu deosebit. Probabil așa au gândit și cei de la Copenhagen Parts când au inventat propriul far și stop de bicicletă cu prindere magnetică.

Forma sistemului de iluminat este una cilindrică, dar spatele este ușor curbat pentru a se mula pe forma țevii bicicletei și conține un magnet. Acesta pornește de fiecare dată când este prins de cadru și se oprește când este dat jos. Totuși, e bine să precizăm de pe acum că cei care au o bicicletă cu cadru de oțel vor fi răsfățații acestui mic dispozitiv și posibil singurii clienți.

Producția va începe curând, urmând ca în toamnă să fie disponibile primele astfel de accesorii. Vor exista două modele, Randonneur, cu carcasa din aluminiu, și Lode, învelit într-o membrană de silicon. Produsul este la finalul testelor care au concluzionat că lumina emisă va fi vizibilă indiferent de poziția farului. Pentru o imagine clară a aproape minusculului obiect care îți va lumina calea pe bicicletă, poți accesa pagina producătorului, de unde vei avea posibilitatea de a-l și comanda odată ce va fi pus pe piață.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + 3 =