Acum citesti
Husa Dry Bag pentru smartphone de la BioLogic

Recent BioLogic a anunţat lansarea husei rezistente la ploaie Bike Mount Dry Bag, pentru a fi folosită cu telefoanele smartphone de mărime mare. Husa este complet impermeabilă fiind compatibilă cu sistemul de instalare AnchorPoint de la Biologic.

BioLogic Bike Mount Dry Bag for Galaxy

Husa oferă protecţie completă indiferent cât de puternică este ploaia şi indiferent unde foloseşti telefonul: pe bicicletă, la alergare, la munte, la rafting, pe plajă etc.

Husa oferă protecţie şi scufundată în apă de până la 1 m. Este fabricată din TPU rezistent la frecare, iar cusăturile sunt lipite prin ultrasunete. Husa are doua ferestre, pe faţă pentru ecranul telefonului şi pe spate pentru camera foto/video. Pentru impermeabilitate completă husa se închide mulţumită unei combinaţii de fermoar şi bandă velcro rulată. Dry Bag este dotată cu o mufă integrată pentru a-ţi putea folosi în continuare căştile în timp ce husa este închisă. Husa cântăreşte doar 60 de grame.

BioLogic Bike Mount Dry Bag for Galaxy

Cu o dimensiune de 152x80x12 mm BioLogic Dry Bag a fost gândită să poată acomoda chiar şi cele mai mari telefoane smartphone cum ar fi Samsung Galaxy Note 3. Telefoanele stau bine fixate la interior mulţumită căptuşelii SureFit pe care utilizatorul o taie şi o modelează în funcţie de telefonul său. Husa dispune şi de un şnur pentru a-ţi putea purta telefonul la gât.

Dry Bag foloseşte sistemul de instalare pe ghidon BioLogic AnchorPoint pentru ghidoane cu diametre de 25,4 şi 31,8 mm. Sistemul dispune de 4 puncte solide de ancorare şi este fabricat din nailon ranforsat la care s-a adăugat un sistem de tensionare ce nu permite slăbirea indiferent de activitatea pe care o practici. Montantul AnchorPoint poate fi rotit pentru a folosi telefonul vertical sau orizontal.

BioLogic Bike Mount Dry Bag for Galaxy BioLogic Bike Mount Dry Bag for Galaxy BioLogic AnchorPoint handlebar mount BioLogic AnchorPoint handlebar mount

Preţul recomandat este de 34,95 Euro.

BioLogic Bike Mount Dry Bag for Galaxy BioLogic Bike Mount Dry Bag for Galaxy

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − six =