Acum citesti
Hydrolight Outdoor Gear anunță rezervorul de apă cu lumină

Creativitatea umană nu poate fi egalată, iar noul produs de la Hydrolight Outdoor Gear este unul din cele mai bune exemple.

Când pleci într-o tură de bikepacking cu bicicleta sau oricând ești cu rucsacul, să ai la tine minimum de lucruri, dar fără a sacrifica din confort este o adevărată artă. Astăzi, mulțumită celor de la Hydrolight Outdoor Gear poți elimina un obiect de camping, mai precis lumina sau felinarul pentru cort. Noul rezervor de apă Hydrolight 2L a fost conceput în așa fel încât să se folosească de proprietatea naturală a apei de a dispersa lumina.

Hydrolight 2L dispune în partea sa de jos, de un buzunar special în care introduci lanterna ta frontală. Odată pornită, lumina emisă de lanternă va fi dispersată de apa din rezervor iluminând frumos cortul sau zona din jurul corturilor. Desigur că poți atârna de tavanul cortului direct frontala, însă aceasta va ilumina unidirecțional și deși va fi lumină în cort, nu va fi peste tot.

Rezervorul în sine dispune de câteva specificații deștepte care îl fac mai ușor de folosit decât ce găsim în prezent prin magazine. Spre exemplu tubul pentru apă poate fi deconectat pentru a fi mai ușor introdus “prin” rucsac, rezervorul dispune de un mâner rigid cu ajutorul căruia îl poți căra mai ușor de la izvor la cort, închiderea se face prin pliere, astfel gura rezervorului este mare, iar umplerea se face ușor. Hydrolight 2L dispune și de gradații pentru a vedea câtă apă mai ai disponibilă.

Rezervorul este construit din plastic rezistent, fără BPA și PVC, iar îmbinările sunt sudate. Poate rezista la o gamă largă de temperaturi, așadar poate îngheța sau poate fi spălat în mașina de vase fără să se strice. Greutatea rezervorului de 2 litri este de 186 grame, iar dimensiunile sunt de 15.75 x 7.75”. Pentru a-l atârna de cort, este inclusă și o buclă din nailon ce poate fi reglată. Singura întrebare care rămâne este dacă tavanul cortului poate susține greutatea unui rezervor plin cu 2L de apă. Eventual îl umpli doar pe jumate.

Prețul anunțat pentru Hydrolight 2L este de 34,99 $ la care se adaugă 13,98 $ livrarea pentru România.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 − one =