Acum citesti
Eurobike 2011 – DemoDay

Demo Day este ziua premergătoare celei mai mari expoziții de bicicilete din lume: EuroBike. Am fost prezenți în localitatea Ratzenried de la primele ore ale dimineții pentru a putea pedal ape cât mai multe biciclete noi, ce urmează a fi lansate în toamna acestui an.


Organizatorii au asigurat transportul de la Friedrichshafen, locul de desfășurare al expoziției, până în pitoreasca zonă din sudul Germaniei, zonă care se bucură de peisaje din povești, case cochete și de un aer atât de curat încât simți cum te alimentează constant cu energie.


Am pornit la drum pe câteva modele noi de biciclete, de  la Norco, Scott sau Cannondale până la Univega și Look. De asemenea, am luat un prim contact și cu o bicicletă echipată integral cu noua linie de componente de la Shimano, XT.


Scriu aceste rânduri pe drumul de întoarcere către Friedrichshafen, locul unde ne-am stabilit baza cu alți jurnaliști din România, reprezentanți ai magazinelor și prieteni. Mâine va debuta prima zi a marelui spectacol, o zi mult așteptată atât de admiratorii bicicletei din întreaga lume cât și de persoane din industrie. Rămâi pe FreeRider.ro pentru impresiile generale ale primei zi de la EuroBike, ediția 2011.


Dragoș Mitroi
Friedrichshafen, Germania



Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve + 20 =