Acum citesti
EuroBike 2011 – primele impresii

Prima a zi a Eurobike a debutat în forță. Toți producătorii s-au pregătit cât mai temeinic pentru a-și primi vizitatorii și pentru a oferi orice informație despre produsele pe care le dețin în portofoliu. Toate brand-urile mari sunt prezente aici, iar alături de cei mai mari importatori din Germania, au ajuns și persoanele care sunt direct implicate în marketingul sau chiar managementul  companiilor respective. Pe scurt, cele mai importante persoane din industrie au venit pentru a expune dar și pentru a încheia afaceri de succes.


Foarte interesant este faptul că raportat la dimensiunile impresionante, spațiul expozițional de la Friedrichshafen nu mai poate primi expozanți noi, deoarece toate spațiile au fost închiriate pe 2 ani sau mai mult. Iar dacă aruncăm o privire asupra hărții expoziției, vom constata că există peste 12 foste hangare pentru avioane transformate într-un spațiu expozițional imens. Prin urmare, aici la Friedrichshafen, este loc doar pentru cei norocoși, printre care trebuie să menționăm și standul producătorului român DHS.


În zona interioară, care se află sub cerul liber, sunt amenajate mai multe trasee pentru iubitorii DirtJump-ului sau 4X-ului. De asemenea, nu lipsesc nici cei mai pricepuți rideri de flatland, care demonstrează aptitudini excelente pe BMX-urile lor.


Pe moment, mă pregătesc să-mi continui drumul printre standuri. Și trebuie să-ți confesez un mic secret: Danny MacAskill este aici, iar dacă dorești să-l vezi în carne și oase, ai ocazia s-o faci pe data de 3 Septembrie, ziua dedicată publicului.


Mai multe informații despre noutățile sezonului viitor, vom publica începând cu săptămâna viitoare.


Dragoș Mitroi
Friedriechshafen, Germania



Vezi Comentariu (1)
  • Pot doar sa spun ca sunt invidios, cred ca e paradisul oricarui pasionat de biciclete. Si apropo de Danny MacAskill, poate reusiti un mic interviu ceva, e fenomenal.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 + eight =