Acum citesti
Apidura lansează geanta Expedition DownTube Pack, pentru bicicletă

Cum din ce în ce mai mulţi cilişti pornesc în aventuri de bikepacking, cunoscutul producător de coburi pentru aventură Apidura, lansează o nouă geantă specială denumită Expedition DownTube Pack, gândită să fie instalată dedesubtul ţevii downtube a bicicletei. Majoritatea bicicletelor de aventură de azi sunt deja echipate cu găuri filetate în această zonă, pentru a putea fixa acolo un al 3lea bidon de apă sau butelia cu benzină pentru primus Dar dacă preferi să pleci în tură folosind bicicleta normală de şosea, mtb sau ciclocros, atunci această geantă va fi numai bună.

Apidura Expedition Downtube Pack este un cobur/gentuţă cu o capacitate de 710 ml, fabricată din material impermeabil, ce se fixează cu ajutorul cureluşelor de partea inferioară a ţevii downtube a bicicletei. Poţi transporta în ea orice echipament ai nevoie sau o sticlă mai mare de apă. De asemenea, mulţumită sistemului simplu de fixare, gentuţa poate fi fixată oriunde în altă parte pe bicicletă, atâta vreme cât are loc.

Materialul folosit este cel utilizat de Apidura în mod normal, laminatul impermeabil cu trei staturi Trilon, la care cusăturile sunt vulcanizate pentru a nu intra apă pe acolo. Bucla de fixare este făcută în aşa fel încât să poată fi fixată atât pe cadre subţiri din oţel cât şi pe cele cu diametru mare, din carbon. Gentuţa dispune şi de zone aderente, pentru a nu aluneca în timpul mersului.

Apidura Expedition DownTube Pack se închide prin rulare în partea de sus. Capacitatea oficială este de 1,5L, greutatea este de 80 g, iar dimenesiunile sunt de 8 cm diametru şi 26 cm lungime. Preţul este de 59 euro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen + 1 =