Acum citesti
8 zile rămase până la debutul Riders Club, din Pădurea Băneasa

Prima competiție Riders Club e programată pentru 13 aprilie, în Pădurea Băneasa, pe un traseu conceput de Răzvan Jugănaru, multiplu campion național de MTB și ciclocros, și are deja inscriși la start sute de participanți. Pe lângă întrecerea propriu-zisă, cei prezenți vor avea parte de câteva evenimente care vor întregi experiența unei zile petrecute în natură, alături de prieteni și familie.

romanian-corporate_sports_mtb_2012_1

După startul dat în cadrul întrecerii, spectatorilor le-a fost pregatită o oră de Kangoo Jumps, o demonstrație de bike trial și, la final, un concert ZOB, pentru toți cei prezenți. Detaliile evenimentului sunt descrise mai jos.

Înscrieri

Pentru a putea participa într-o competiție din calendarul Riders Club, e nevoie de crearea unui cont gratuit de membru, pe www.ridersclub.ro, și apoi de inscrierea online pe pagina competitiei. Înscrierile la prima competiție Riders Club – Băneasa, 13 aprilie – rămân deschise până în 10 aprilie, la orele 23:59. Taxa de participare este de 60 de lei, iar pentru cei care vor să se înscrie în ziua evenimentului, taxa de participare va fi de 90 de lei.

Pachetul de start

Riderii înscriși în competiția din 13 aprilie își pot ridica pachetul de start în perioada 8-12 aprilie, de  la Domenii Plaza Hotel (Str. Alexandru Constantinescu, Nr. 33, București), în intervalul orar 17:00-20:00. Pentru aceasta, concurenții trebuie să prezinte un act de identitate și să predea documentul de luare la cunoștință, completat și semnat. Ridicarea pachetului se face personal, nefiind permisă ridicarea de pachete pentru persoane care nu sunt prezente. În cazul în care pachetul nu poate fi ridicat în perioada 8-12 aprilie, acest fapt e posibil și în ziua competiției, cu cel puțin o oră înainte de startul acesteia. Pachetul de start va conține: numărul de concurs, chip de cronometrare, biscuiți GrandPapa, doză ISOSTAR, voucher de 50 de lei oferit de Bike XCS, voucher valoric de 400 de lei pentru înscrierea echipei unei companii în Romanian Corporate Sports (www.corporatesports.ro), voucher discount TUI TravelCenter.

Traseul

Traseul competiției care deschide calendarul Riders Club străbate 17 km și îmbină liniile drepte și late din inimă pădurii cu single track-urile de la marginea ei. Realizat de multiplul campion de mountainbike Răzvan Jugănaru, traseul străbate poteci cu un grad redus de dificultate, fără rădăcini sau noroi, permițând atât accesul începătorilor, cât și al celor cu experiență. Participanții înscriși la nivelul 4 vor avea de parcurs o singura dată bucla de 17 km, de două ori cei înscrisi la nivelul 3 și de trei ori cei înscriși la nivelurile 1 si 2.

Diferența de nivel: aprox. 20 m

Punct de plecare: Aleea Privighetorilor (parcarea din fața Academiei de Poliție)

Punct de alimentare si prim-ajutor: la punctul de plecare.

Accesare harta traseu

Programul evenimentului

11:00     Start nivelurile 3 si 4

13:00     Start nivelurile 1 si 2

13:10     Antrenament Kangoo Jumps

15:20     Bike trial, cu Alexandru “Miez” Calta (moment asigurat de www.FreeRider.ro)

15:45     Festivitate de premiere

16:00     Concert ZOB

Premii

Primii trei clasati in cadrul fiecarei categorii se vor bucura de premii care vor atinge o valoare totala de 5 000 de euro. In plus, toti participantii vor participa automat la tombola cu premii totale de 2 000  de euro oferite de sponsorii si partenerii Riders Club.

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven + 11 =