Acum citesti
FXX: E-bike cu stil


FXX  Cycles construiește biciclete electrice pentru cei care doresc un plus de stil. Dacă majoritatea e-bike-urilor au un aspect cât se poate de normal, cei de la FXX adaugă modelelor sale componente menite să atragă priviri. Este și cazul bicicletei de față, FXX Slowrider, dedicată mediului urban.



Slowrider este echipat cu un motor de proveniență BionX de 250 Wați care asigură o viteză maximă de 25 km/h. Cadrul și furca sunt realizate din aluminiu, schimbătorul provine de la Shimano, modelul SLX iar roțile contribuie de asemenea la scăderea masei totale a bicicletei, fiind un set de la producătorul elvețian DT Swiss.



Frânele pe disc sunt prezente pentru performanțe bune în cazul opririlor iar doritorii pot opta pentru trei culori distincte: alb, latte macchiato și shocko braun. Denumirile vor probabil să îmbie utilizatorul să viziteze localurile fancy din oraș. Și ai toată libertatea să faci asta pe noul tău Slowrider dacă ești de acord să plătești aproximativ 3.200 de euro ca să „ride with style”.


Detalii complete despre biciclete FXX găsești pe fxxcycles.com.


via FXX Cycles


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen + 18 =