Acum citesti
Furca Suntour Axon pentru roți 27.5 inci

Deunăzi prezentam un articol legat de bicicletele cu roți de 27.5 inci (650 B), care reprezeintă puntea dintre cele clasice cu roți de 26 și 29ere. Iată că Suntour prezintă deja un prototip al furcii Axon Carbon gândită special pentru noul diametru al roților.

Modelul a fost expus în cadrul Tapei Cycle Show și este realizat cu brațe inferioare din carbon, coroană din carbon și beneficiază de un ax Q-Loc 15 mm din titan pentru prinderea roții din față. Detalii despre greutate nu au fost furnizate, dar modelul pentru roțile de 26 de inci cântărește doar 1.5 kg. Cel mai probabil și greutatea modelului pentru roțile de 27.5 inci va fi asemănătoare.

Cursa poate fi setată de ciclist, fie pentru 80 mm, fie pentru 100 mm. O opțiune pentru Lock-Out cu comandă pe ghidon va fi cu siguranță disponibilă pe noul Axon 650B. Alte detalii tehnice nu au fost făcute încă publice.

Iată deci, cum industria se pregărește din timp pentru ceea ce se prefigurează a fi noul trend în materie de roți. Producătorii de jante și anvelope sunt de asemenea pregătiți pentru noul val, alături de producătorii de biciclete.

via MTBNEWS

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six − three =