Acum citesti
Frâne noi de la Formula: C1 și R1 Racing

noutati_eurobike

Producătorul italian de frâne, Formula, a prezentat la Eurobike două noi modele, din clase opuse. Modelul entry-level, C1, va beneficia de o nouă construcție a manetei care va fi responsabilă pentru performanțe bune dar și pentru o întreținere facilă, așa cum declară producătorul. Chiar dacă este vorba despre un model entry-level, frâna nu ar trebui să cântărească mai mult de 346 de grame, cu disc de 160 de mm.

formula_c1_2014

Este disponibilă cu discuri de 160, 180 sau 203 mm, 1-piece sau cu spider în culoarea roșie. Producătorul o recomandată pentru Cross Country sau All Mountain și mai puțin pentru Enduro sau Downhill.

Celălalt model lansat, este unul de top, R1 Racing. Conform italienilor, aceasta este cea mai ușoară frână pentru Cross Country din lume, cântărind doar 267 de grame/bucata cu tot cu discul de 160 de mm. Levierul a fost reproiectat pentru a oferi o forță de frânare cât mai mare, de asemenea și master cylinder-ul. Conductele sunt construite din kevlar, iar capacul rezervorului din material compozit, totul pentru a scădea din greutatea pe cât de mult posibil. Frâna va putea fi utilizată într-o oarecare măsură și pentru All Mountain sau Enduro, cu discul potrivit, desigur.

formula_r1_racing_2014

Formula a lansat de asemenea un model nou de frână hidraulică și pentru cursiere, modelul fiind botezat RR1.

formula_rr1_2014

Cântărește 320 de grame împreună cu discul de 140 de mm și este compatibilă cu Shimano Dura-Ace Di2.

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − 3 =