Acum citesti
Fezzari Solitude 2014: 29er de mare clasă

Fezzari este o companie care a luat naștere acum 5 ani, dar care vine cu o ofertă puternică pentru noul sezon. De curând, au lansat modelul Solitude, un 29er cu cadru din carbon. Relativ tânăra companie nu mizează neapărat pe prețuri foarte mici, ci pe oferirea unor servicii de calitate, precum suportul tehnic pentru clienți, crearea unor produse foarte durabile sau multiplele variante de personalizare ale bicicletelor.

fezzari_solitude_29er

În momentul în care te decizi să cumperi un Fezzari, nu îl vei alege pur și simplu din magazin, ci vei purta o discuție mai amplă cu un reprezentant al companiei, care îți va cere date despre înălțime, greutate, vârstă și altele, pentru a fi sigur că vei beneficia de un produs cu adevărat potrivit.

Fezzari Solitude va fi livrat în mai multe variante, toate cu cadru construit din carbon, la prețuri începând cu 2.300$ pentru o bicicletă echipată integral cu componente Shimano din gama SLX. Cei care sunt dispuși să scoată mai mulți bani buzunar, pot opta pentru un Solitude echipat cu Shimano XT (3.000$) sau pentru unul echipat cu Sram XX1 și roți Reynolds din carbon (5.200$).

Partea interesantă este că și modelele entry-level sunt atractive din punct de vedere al design-ului și au prețuri de pornire de la doar 499$. Întreaga gamă, poate fi consultată aici.

via Fezzari

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 4 =