Acum citesti
Felt Shelby Cruiser


Dacă ești familiarizat cu vestitele automobile produse de Carroll Shelby, vei înțelege perfect de unde s-a inspirat Felt pentru a crea cruiserul Shelby. Dacă nu cunoști producătorul auto atât de bine, se poate să fi remarcat unul din automobilele produse de acesta în filmul Gone in 60 Seconds, unde modelul GT 500 (Eleanor) a jucat rolul principal alături de Nicolas Cage.



Dar în cazul bicicletei celor de la Felt nu discutăm de cai putere ci doar de aspect. Este oferit în două nuanțe de culori, alb și albastru, care ne amintesc imediat de automobilele Shelby. Are un cadru din aluminiu cu un așa zis rezervor integrat în țeava superioară a cadrului și o furcă de tip paralelogram care va amortiza șocurile provenite din urcarea bordurilor.

Jantele au o lățime impresionantă, de 50 de mm iar anvelopele Circuit Blue Dot sunt oferite în formatul 26 x 2.125. Aspectul general este plăcut iar prețul decent, de aproximativ 800 de euro. Nu se cunoaște dacă bicicleta va fi disponibilă și pe piața din România.


via Felt Bicycles


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × one =