Acum citesti
PYGA Industries OneTwenty650

Mărci precum PYGA Industries, ne reamintesc din timp în timp cât de bine pot arăta unele biciclete. Există și o explicație pentru asta: în spatele relativ recentului brand, stă de fapt Patrick Morewood, care cel mai probabil, nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Noua bicicletă, OnwTwenty650 rulează pe roți de 27.5 inch și se adresează actualilor utilizatori de biciclete 26er care vor să treacă la formatul superior. Cu suspensii de 120 de mm, bicicleta a fost gândită pentru Cross Country agresiv, așa cum îi place producătorului să descrie disciplina, dar și pentru All Mountain.

Cadrul cu un pivot principal, amplasat deasupra angrenajului și cu un amortizor (de tip floating) RockShox, ar urma să ofere atât eficiență la pedalat pe urcări cât și un control foarte bun pe coborâri. Dacă vei cumpăra doar cadrul, află că poți monta pe aceasta o furcă cu o cursă între 130 și 140 mm. Bottom Bracker-ul este de tip PressFit, prinderea pentru schimbătorul de foi este Direct Mount (pe seattube), iar greutatea totală de 3.1 kg cu tot cu axul de spate Syntace X12 (12 x 142 mm) și cu amortizorul Rock Shox Monarch RT3.

Sunt multe detalii de aflat despre noul OneTwenty650, așadar te invit pe site-ul producătorului să afli mai multe.

via PYGA Industries

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten + eight =