Acum citesti
E-tandem de la Flyer

Ce zici de un tandem cu motor electric? Te-ai fi așteptat la asta? Elvețienii de la Flyer s-au gândit că un tandem e-bike este soluția ideală pentru persoanele care vor să pedaleze pe distanțe foarte lungi. Și ținând cont de faptul că unde-s doi, puterea crește, parcursul unui traseu poate fi prelungit imprevizibil, datorită motorului care urmează să te susțină atunci când obosești.

Partea frumoasă este că cei de la Flyer îți oferă posibilitatea de a-ți personaliza tandemul așa cum dorești: poți alege puterea acumulatorilor (de la 208 Wh până la 504 Wh), culoarea – dintr-o paletă mare și de asemenea, echiparea. Versiunea de bază vine echipată cu un butuc NuVinci cu viteze integrate sau cu un sistem de transmisie Shimano XT. Tu alegi.

Vei avea la dispoziție un sistem de frânare Magura MT4 cât și o furcă Suntour Duro DJ de 80 de mm (da, o furcă de DirtJump pe un tandem!). Greutatea tandemului nu ar trebui să depășească 38 de kilograme iar prețul de pronire este de 5.990 de euro. Până să-l stabilești pe cel final, mai ai o listă întreagă de opționale pe care trebuie s-o parcurgi.

Detalii pe flyer.ch.

via Flyer

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 3 =