Acum citesti
Noul Impulse de la DHS

Plimbându-mă printre standurile expozanților de la EuroBike am remarcat noul Impulse, fabricat de producătorul autohton DHS. Pentru a-l analiza în detaliu, l-am scos din complexul expozițional și l-am supus unei scurte sesiuni foto. Ce s-a schimbat și ce este nou?


În primul rând trebuie să știi că acesta este un model superior vestitului Challenge. Beneficiază de un cadru complet nou, de o echipare cu frâne hidraulice Avid Elixir 1 din seria entry-level, de noua furcă Rock Shox XC (înlocuitorul lui Dart) cu brațe de 28 de mm și cu Lock-out (dar fără comandă pe ghidon), sistem de transmisie Sram (inclusiv angrenajul) și de anvelope Kenda Short Tracker.


Cadrul este finisat corespunzător pentru segmentul din care face parte, sudurile fiind peste cele ale modelului Challenge, iar cablurile sunt trase pe sub țeava superioară, pentru a nu incomoda utilizatorul la urcare sau la coborârea de pe bicicletă.


Subiectiv vorbind, cadrul lui Impulse Argentus, pare un mix dintre un Corratec (cu forma ușor arcuită a cadrului) și o Merida. Obiectiv însă, noua bicicletă este un pas mare pentru DHS, în special în segmentul entry-level 500+ euro. Despre durabilitate nu ne putem pronunța, însă cu siguranță va pune mulți utilizatori pe gânduri. Mai ales datorită faptului că va fi oferită la un preț de aproximativ 2.000 de lei, poate chiar mai puțin. Un test va urma în toamna acestui an.


Vezi Comentarii (17)
  • Imi place. Au facut o treaba buna baietii nostrii. In curand, cred, ca vom avea biciclete DHS care sa se lupte cu bicicletele producatorilor deja consacrati.

  • Nu pot sa cred ca-mi vad okii. Acum sa vina toti flcaii si sa ne explice cat de nasoala este bicicleta.

    Serios vorbind – bravo lor. Aveau nevoie de asa ceva.

  • intradevar,un pas mare.vor aparea circotasi care vor zice ca nu e impulse ca e nustiu ce marca de cadru si doar vopsita…am zis la comentariul prezent ca chinezoii daca isi pun ambitia,sunt doar tara cu cel mai mare ritm de crestere,invadeaza piata cu bicle asemanatoare cu merida,focus sau mai stiu eu ce.nu va puneti cu ei ca bat piate la 20 bulioane cu bicle care s-ar vinde de la 30-40 bulioane.sa nu-i subestimam,apoi am mai zis,dau de papica la multi romanasi de-ai nostrii.de ce nu vine cube,focus ,ideal si sa fabrice bicle in romania?

  • De fapt, ar fi ceva de carcotit. Faptul ca echipa DHS RACING TEAM concureaza pe orice alta marca de bicicleta. O comparatie explicativa: cum ar fi ca Scuderia Ferrari sa isi promoveze imaginea conducand Lamborghini, Porsche, Bentley… Pur si simplu ar face imaginea firmei tandari. Dar bicicleta de fata imi da sperante ca in cativa ani or sa aiba pe ce concura.

  • Daplasarea la Eurobike a fost sponsorizata, cumva, de DHS?

    As aprecia onestitatea, deoarece in ultima vreme suntem „bombardati” cu prezentari ale produselor DHS. Altfel, este greu de separat publicitatea de analizele, intr-adevar, obiective ale produselor.

    Deci, care au fost sponsorii deplasarii reprezentantilor freerider.ro la Eurobike?

  • Salut! Nicio companie sau magazin de biciclete nu sponsorizeaza deplasarile noastre, indiferent daca este vorba de expozitii sau competitii. Cu exceptia press camp-urilor care sunt organizate in tarile in care companiile respective isi au sediul.

    Printre altele, nici macar nu exista un contract de colaborare sau publicitate cu cei de la DHS.

    M-as fi asteptat sa aud aceste banuieli in cazul press camp-urilor, nicidecum in cazul unei stiri cu o bicicleta noua. Dar daca tot spui ca este vorba de un asa zis bombardament, te rog enumera-ne numarul de articole de pe freerider.ro care mentioneaza marca DHS.

  • Daca ar fi sa pastrez uluitorul rationament de mai sus (functie de articole) i-as banui pe cei de la cube, sram sau shimano ca si-au bagat coada in deplasarea voastra 🙂

  • …personal, ca fiind „spectator” la Eurobike, ma gandesc tot mai mult ca ar trebui totusi si laudat DHS’ul – si in special divizia DHS Bike Parts.
    Astia sunt noua reactie nucleara din interiorul DHS ce o simte toata lumea in ultimul timp.

    Din cate stiu – DHS Bike Parts – dupa preluarea distributiei SRAM pe RO, a luat cu drepturi unice si : O’Neal, WTB, Trelock, KMC, Novatec, Polisport, Knog, Rubena, HTI, VP Components, Fibrax, Selle SMP …. incredibil de multe – tot ce ne putem dori – si pe langa asta, in acest Eurobike 2011- se zvoneste ca au mai convins alte brand’uri superbe sa li se alature !!
    …Corvin Maraton – Concursul anului in Romania – fiind inca unul din exemplele semnate pe ascuns de DHS Bike Parts.

    Oricine ar fi – sunt incredibili ! – si oricum am lua’o – Romania chiar se dezvolta simtitor datorita lor !

    Bravo DHS – Bravo Dhs Bike Parts !!
    Tintiti tot mai sus – TOT ASA !
    Multumim !!

  • @ncristi: In relatarile anterioare de la Eurobike am publicat noutatile tuturor producatorilor. Ceea ce vom face si de aceasta data. 🙂

    @Full XTR Daemon: esti cumva angajat DHS?

  • Pe cand un test cu noua bicla dhs?! nu de alta, dar trece nu numai toamna ba chiar si iarna…:)
    vreau sa-mi iau o bicla si oscilam intre stevens 4s si canyon yellowstone 5.0; acum, vazand varianta aceasta clar ca o iau in calcul. Astept testul vostru pe care l-ati promis. Multumesc. aveti un site frumos organizat!

  • Super! Bun pret, dar depaseste unele solutii de la CROSS…Daca ar fi avut furca de la RST si cauciucuri Rubena pate ar fi fost cu 100lei mai placuta 🙂 Oricum ma bucur pentru DHS.

  • Am achizitionat acest model in urma cu 1 sapt….ce pot sa zic ca amator….ca e ok in mare….am scos putin untul din ea…..si pot spune ca se tine destul de bine la banii care am dat pe ea…
    Am luat modelul cu rosu, alb si negru….e mai aratos…
    Pe site dupa cum stiti costa 2300 ron…eu am luat o cu 1750 ron din Iasi…daca doriti foto sau alte pareri….va stau la dispozitie…

  • mai george eu am luat o din iasi de la un domn care e nr 1 pe Iasi la vanzari produse DHS….si isi permite sa le vanda la preturi mai mici deoarece el beneficiaza de un discount substantial din partea producatorului….astfel face rulaj foarte mare…..nu ca altii care stau cu marfa in geam si asteapta o vara intreaga sa scape de ele….
    Beneficiezi de garantie….acte….pentru fiecare piesa in parte…
    Pentru mai multe detalii ma poti contacta la 0755/501750 sau id ul [email protected]…o zi frumoasa

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − three =