Acum citesti
Entry-level de la Specialized: Hardrock 26 2013

Modelul de intrare la Specialized, Hardrock 26 cu cadru de aluminiu, contrar denumirii, va fi echipat cu o furcă Suntour (fără a se preciza modelul) ce oferă o cursă de 75mm, cu frâne V-Brake și cu un sistem de transmisie 3 x 7.

Față de modelul anului precedent, graficele cadrului au fost modificate, brand-ul fiind acum înscripționat în partea de sus a țevii inferioare, devenind astfel greu de observat din lateral.

Pentru aproximativ 480 de euro, vei mai obține un set de jante cu pereți dubli, anvelope Specialized Fast Trak Sport în formatul 26 x 2.0 și o șa gândită pentru a oferi cât mai mult confort. Cadrul este disponibil în șase dimensiuni distincte, iar greutatea nu este menționată. Alte informații găsești pe specialized.com.

via Specialized

Vezi Comentariu (1)
  • Ce scumpa e, o fi Specialized un mare brand dar la banii astia nici macar furca de 100mm si frane menacnice pe disc?? Suntem in 2013 si in loc sa avansam, piesele sa fie mai ieftine, ei schimba doar designul si atat. Inteleg ca e un model entry level insa e prea de tot, si nu sunt singurii care au astfel de porcarii scumpe la vanzare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 + two =