Acum citesti
Tandem pliabil de la Bernds

Tandemurile devin din ce in ce mai populare, producatorii fiind primii care  promoveaza intr-un mod divers acest mijloc de transport. Dupa ce am vazut tandemul e-bike, a venit randul sa luam contact vizual cu tandemul pliabil. Mult mai practic, mult mai usor de transportat si in acelasi timp mai accesibil.


Tandemul pliabil poarta eticheta producatorului german Bernds, fiind o bicicleta cu roti de dimensiuni mici (20 de inci) ce ofera doua locuri pentru cei care doresc sa pedaleze in special prin oras, comfortabil si sigur. Inginerii de la Bernds au reusit sa proiecteze tandemul cu o forma atat de compacta, incat acesta poate incapea fara probleme in portbagajul unui automobil, fara a plia bancheta din spate. In patru pasi simpli si rapizi, reusesti sa pliezi bicicleta intr-un format de 106x80x20 cm.


Tandemul de la Bernds poate fi echipat, in functie de dorintele clientului, fie cu un sistem de transmisie cu 8 pinioane si schimbator de pinioane, cu butuc Shimano Nexus cu 8 viteze integrate, cu butuc Sram Dual Drive sau cu un butuc Rohloff cu 14 viteze si curea de transmisie.


Ampatamentul tandemului masoara 169 cm, lungimea totala este de 219 cm iar greutatea nu este foarte mare, tinand cont de echiparea si capacitatea bicicletei de a transporta doua persoane : 20,5 kg.


Detalii complete despre tandemul Bernds LS gasesti pe bernds.de.


via | Bernds


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 + 7 =