Acum citesti
Buddy Bike Family: tandemul cruiser


Nu ne este încă foarte clar ce au vrut cei de la Buddy Bike să realizeze defapt cu această bicicletă, dar cert este că avem în față unul dintre cele mai bizare tandemuri ale planetei, dotat cu ghidon de cruiser, roți de mountainbike și furcă cu coroană dublă (double crown).

Un fel de mix ciudat al zilelor noastre, care și-ar dori parcă să îmbine câte un element sau o componentă de la fiecare tip de bicicletă. Cireașa de pe tort este însă dotarea cu butucul NuVinci N360, recunoscut pentru performanțele excelente dar și pentru prețul foarte piperat. S-a apelat la această soluție pentru a elimina caseta de pinioane și schimbătoarele.


Astfel, există un singur pinion montat pe roata de spate care este conectat la două angrenaje de dimensiuni distincte, cel din spate fiind dotat cu o foaie mai mare, iar cel din față cu o foaie mai mică.


Lungimea lui Buddy este de 2.11 m și cântărește 24 de kg. Anvergura ghidonului, dacă-mi permiteți s-o numesc astfel, este de 83 de cm, așadar va trebui să-ți întinzi bine mâinile pentru a o controla. Dacă ți se pare imposibil de cârmit astfel, mai ai la dispoziție un al doilea ghidon de dimensiuni mai mici, care pare a fi retractabil.


via BuddyBike


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × four =