Acum citesti
E-bike Storck Raddar Carbon


Storck reușește să doteze modelul Raddar Multiroad Carbon cu ultima sa tehnologie în materie de biciclete. Noul produs se dorește a fi o combinație perfectă între o bicicletă de oraș și de trekking, fiind susținută electric la pedalare.



Roțile au dimensiunea clasică de 28 inci, garantând o viteză mare de deplasare. Motorul prezent pe bicicletă oferă o putere de 250 W cu un cuplu de 60 Nm si este alimentat cu acumulatori de 25,2 V cu 10 Ah. Opțional, poți alege un acumulator și mai puternic, de 36 V.


Întregul motor electric cantărește 6,9 kg si oferă o autonomie de la 40 pîna la 100 de km. Viteza maxima este de 24,9 km/h. Acesta funcționează în liniște deplină și i se poate atașa și un sistem GPS care să ofere utilizatorului informații complete despre distanțele și traseele parcurse.


Greutatea totală a bicicletei electrice Storck Raddar Carbon este de 18.9 kg, o valoare decentă pentru acest segment. Să nu uităm insă de dotarea cea mai importanta a acestui model și anume cadrul realizat din carbon, dar nici de motorul electric, destul de ușor.


Realizarea celor de la Storck a fost răsplatită la finele anului 2010 cu premiul iF Product Design Award.


Detalii complete pe storck-bicycle.de.


via | Storck Bikes


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 − sixteen =