Acum citesti
E-bike de viteză: 11.8 kg!


Nu pot decât să mă bucur parcurgând specificațiile tehnice ale bicicletei electrice produse de Electrolyte. Iar cu această ocazie poți să-i urezi bun venit producătorului, care de acum înainte promite să ne încânte cu valori foarte mici pentru bicicletele sale electrice.



Este cazul modelului Straßenfeger, o bicicletă single speed ce cântărește doar 11.8 kg. Ținând cont că majoritatea e-bike-urilor pun pe cântar 20 de kg sau mult peste, aceasta, pe care o poți admira în poza de mai sus este echivalentul unui fulg. Motorul de 250 de W oferă o viteză de până la 25 de km/h (limitată) și te va asista doar atunci când pedalezi. Dacă ești pe grabă, cei de la Electrolyte au montat un buton TURBO pe ghidon. Utilizându-l, trebuie să ai în vedere faptul că acumulatorul se va descărca după 15 km.


Producția este limitată la 120 de biciclete pe an iar prețul de 3.190 de euro. Chiar și așa, comparată cu alte e-bike-uri de pe piață, rămâne o ofertă solidă: este foarte ușoară, foarte manevrabilă și arată bine. Foarte bine.


Detalii pe electrolyte-bicycles.com.


via Electrolyte


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 − one =