Acum citesti
Deschiderea Merida Press Camp 2012

Suntem în Palma de Mallorca pentru a 11a ediție a Press Camp-ului organizat de Merida. Dacă la debutul său, Press Camp-ul a reunit aproximativ 50 de persoane, ediția anului 2012 a strâns peste 300 de dealeri Merida și jurnaliști din întreaga lume.

Un prilej fericit pentru a celebra și onomastica Gunn Ritei Dahle Flesjå, membră a Merida Racing Team și poate una dintre cele mai bune atlete pe care Norvegia le-a oferit competițiilor de Mountainbike. Alături de ea, au urcat pe scenă toți membri echipei Merida Racing Team, completată nu în ultimul rând de Jose Hermida, campionul mondial la Cross Country din 2010.

Pe parcursul celor patru zile, vom lua contact cu cele mai recente biciclete lansate de Merida, iar în premieră, vom putea testa și noua Merida One-Sixty, o bicicletă full suspension concepută pentru traseele de Enduro, a cărei lansare este planificată pentru anul 2013.

Și pentru că tradiția Press Camp-ului trebuie să continue de la un an la altul, ne aflăm aici ca și în anii anteriori împreună cu colegii noștri Dan Mazilu (MBike) și Daniel Sărdan, team manager-ul echipei NoMad Racing Team și organizatorul celei mai populare competiții de MTB din România, Prima Evadare.

Vă vom ține la curent cu toate prezentările și testele la care vom lua parte până în data de 13 februarie, astfel încât să fi permanent în legătură cu tot ce este nou în gama producătorului Merida.

Dragoș Mitroi
editor-in-chief FreeRider.ro
Palma de Mallorca, Spania

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three + 14 =