Acum citesti
Continental trece la anvelope 650B și le îmbunătățește pe restul

Spectacolul oferit de Eurobike este doar la câteva clipe distanță, iar producătorii își ascut cuțitele în puținul timp rămas până la deschiderea porților. Continental nu are de gând să se lase mai prejos decât concurența, cu atât mai mult cu cât este pe terenul propriu, așa că vine cu o gamă pentru 2013 care include anvelope pentru roțile de 27.5 inchi și îmbunătățiri serioase pentru celelalte modele.

Folosind feedback-ul fraților Atherton și al lui Richey Schley, anvelopele Der Kaiser Rammstein, modelul pentru downhill fabricat în ediție limitată, este unul din punctele principale de atracție. Anvelopele sunt fabricate manual în fabrica din Korbach și ce aveau mai bun a fost îmbunătățit. Flancurile au fost ranforsate și dotate cu protuberanțe pentru aderență suplimentară, iar calea de rulare prezintă un profil potrivit accelerării și frânării agresive. Întreaga carcasă a modelului Der Kaiser Rammstein a beneficiat de material în plus pentru o mai bună rezistență la înțepături sau alte cauze ce ți-ar putea strica ride-ul printr-o pană. Momentan, va fi disponibil doar în mărimea 26×2.4, 360 TPI și compus Black Chili în partea exterioară. Greutatea anunțată este undeva în jurul a 1.200 de grame.

Ciclocroserii au și ei motive să sărbătorească. Modelul X-King va avea două versiuni pentru bicicletele de ciclocros, și anume cea de baieu, cusut de mână în Germania și cu compus Black Chili care reduce rezistența la înaintare cu 26% și are o aderență mai bună cu 30%, și cea de anvelopă convențională care va avea o lățime de cel mult 35mm și se zvonește că va fi la jumătate de preț.

Ultima, dar nu și cea din urmă știre este legată de noul val al bicicletelor cu roți de 27.5 inchi. Deși nu s-a emis o comunicare clară în acest sens, anvelopele de 650B din gama Continental vor fi realizate având la bază modelul X-King, vor avea o lățime de 2.2-2.4 inchi, vor beneficia de compusul Black Chili și se vor încadra în același interval de preț precum restul modelelor de 26 sau 29 de inchi.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 + 10 =