Acum citesti
Ciclocomputer Polar special cu ocazia celei de-a 100-a ediții a Turului Franței

Febra celei de-a 100-a ediții a Turului Franței cuprinde încet-încet întreaga suflare ciclistă, de la amatori ai sportului și până la producători. Culoarea galbenă va fi cu siguranță laitmotivul acestei veri și Polar se conformează tendinței, dar aduce și un tribut celei mai prestigioase curse de ciclism de pe planetă.

ciclocomputer_polar

Ciclocomputerul Polar RC3 GPS Tour de France a fost lansat de către producătorul finlandez în ediție limitată. Aparatul incorporează funcțiile specifice unui asemenea dispozitiv, doar că măsurarea diverșilor parameteri ce țin de deplasare, precum viteza sau distanța, sunt cuantificate prin intermediul GPS-ului. Autonomia de funcționare este de 12 ore și pot fi descărcate diferite programe de antrenament de pe site-ul Polar, dacă este să mai numim și alte beneficii ale lui RC3 GPS Tour de France. Pachetul complet destinat bicicletei, căci acest aparat este destinat și atleților, include unitatea centrală, senzor de cadență, centură de ritm cardiac, suport pentru ghidon, cablu USB și software-ul aferent. Desigur, la fel de deosebit este și aspectul său, culoarea galben predominând și sigla Marii Bucle fiind de asemenea prezentă. Prețul lui RC3 GPS Tour de France este de 300 de euro, în configurația menționată anterior, dar poate fi achiziționat și la un preț mai mic dacă nu ai nevoie de senzorul de cadență.

Și cum va mai trece niște timp până la o altă ediție cu număr rotund a Turului Franței, Polar lansează și un concurs destinat celor ce își achiziționează acest ciclocomputer folosit de echipe profesioniste precum Argos-Shimano, Euskaltel-Euskadi, Francaise des Jeux sau Vini Fantini. Este vorba despre o excursie de câteva zile la Paris pentru a fi martorul ultimei etape a Marii Bucle.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven − 8 =