Acum citesti
Casca POC Omne Beacon vine cu lumini integrate

Casca POC Omne Beacon primește o nouă actualizare în regim de siguranță. Prin integrarea luminilor în cască, rider-ul este mult mai vizibil în condițiile de noapte sau ceață.

Adăugarea unor lumini cu LED pe cască nu este un concept nou, însă POC vrea să perfecționeze subtil vizibilitatea rider-ului pentru a fi în siguranță pe drumurile circulate de autoturisme.

Detalii Tehnice

Sistemul de iluminare însuși este compus din 4 LED-uri luminoase care livrează un maxim de 32 lumeni în modul cel mai puternic, anume Vivid. Pe langă Vivid, mai sunt disponibile încă două moduri, Steady și Blinking, care la rândul au o putere de 24 lumeni.

Funcția Vivid va ilumina maxim 13 ore și Steady 17 ore, pe când cea Blinging va funcționa aproximativ 32 de ore. După ce bateria a rămas fară curent, sitemul poate fi încărcat via SUB-C în 4 ore.

POC Omne Beacon este o cască semi-ventilată consruită din policarbonat. Se alătură și sistemul MIPS pentru o protecție sporită împotriva contuziilor. Iar o ultimă caracteristică este reglajul de fixare a căștii pe cap.

Omne Beacon este certificat conform standardelor de sigurață EN 1078, CPSC 1203 și AS/NZS 2063 pentru utilizare globală. Elementele prospăt implementate îndeplinesc certificările CE și sunt calsificate IP55 pentru rezistența la apă și praf.

Gama Omne vine și cu alte modele, cum ar fi: Omne Ultra, Omne Lite, Omne Eternal, Omne Air și Omne Air Resistance MIPS.

Prețuri, variante și disponibilitate

Noua cască POC Omne Beacon este vândută la prețul de 240 euro și este disponibilă în trei mărimi: mărimea S (50-56cm) (greutate – 320 grame), mărimea M (54-59cm) (greutate – 330 grame) și mărimea L (56-61cm) (greutate – 390 grame). Pot fi achiziționate începând cu această lună direct de pe site-ul POC sau de la importatori.

Omne Beacon este disponibil în trei variante de culori. Poți alege între: Uranium Black, Hydroge White și Epidote Green. Toate opțiunile vin cu partea portocalie reflectorizantă.

Via POC

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 4 =