Acum citesti
Un fel de Stigmata electric, noul eBike Santa Cruz Skitch

Santa Cruz vrea să ajute la minimalizarea traficului prin lansarea celui de-al patrulea e-bike construit de către brand-ul californian. La începutul lunii august Santa Cruz au anunțat o varinată noua a modelului Stigmata, care dispune acum de o geometrie mai progresivă. Dar, dacă Stigmata ar avea unghiul furci amplasat cu 0,5 grade mai puțin și un motor electric? Eh, cam așa arată noul e-bike Skitch.

Cu o greutate extraordinară de 13,6 kg, noul Skitch promite să fie rapid și jucăuș. Motorul puternic și ușor Fazua Ride 60 prevede destulă putere pentru a atinge viteze de până la 32 km/h, de asemenea autonomia bateriei este de 96,5 km. Santa Crus speră ca această bicicletă să te incurajeze la mai mult pedalat și mai puțin condus.

Cuplul oferit de motorul Fauza Ride 60 este de 60 Nm, astfel urcările abrupte pot fi abordate cu lejeritate. Mai departe, greutate fiind foarte mică bicicleta este foarte ușoară de cărat pe scări, de bagat în autobuz sau de așezat pe suportul mașinii.

Cadrul construit din carbon conține o baterie de 430 Wh, iar încărcarea totală a bateriei durează doar 3,5 ore. Vine cu trei moduri de asistență, Breeze (ECO), River și Rocket (turbo), iar aceste moduri de asistență sunt acționate via unei manete care este montată pe ghidon.

Dispune de un locaș aflat deasupra bottom-braket-ului, ușor de accesat, pentru conectarea bateriei la încărcător. În completare, pe top-tube este aflat un indicator al nivelului de baterie pentru a ști mereu câtă energie electrică mai ai.

Geometria

Acesta bicicletă este disponibilă doar în varinata cadrului CC construit din carbon în culoarea verde-maslină, iar marimea cadrului pleacă de la S și ajunge tocmai până la XXL.

Skitch este o bicicletă all-road sau mai simplu spus, gravel. Rulează pe roți cu dimensiunea de 700c, are o furcă fixă și vine echipată cu un ghidon plat sau cu unul (tip cursieră, nu stiu cum sa formulez aici) dupa preferințe. Nu este echipată cu o tijă de șa hidraulică, dar este compatibilă .

Variante, specificații și prețuri

Skitch este disponibil în patru variante, toate echipate cu transmisii SRAM. Din cele patru variante disponibile două vin echipate cu ghidonul pentru MTB și două cu ghidonul gravel. Prețurile pleacă de la 5.999 dolari și ajung la 7.299 dolari unde primești transmisia SRAM GX AXS.

via Santa Cruz

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve − five =