Acum citesti
Cannondale SiSL2, angrenajul de doar 484 de grame

Cei de la Cannondale au mai ridicat ștacheta încă o dată privind angrenajele. Noua lor progenitură, SiSL2, se mândrește cu titlul de cel mai ușor angrenaj pentru cursiere disponibil pe piață și la cele 484 de grame avem toate motivele să îi credem.

Angrenajul este fabricat din aluminiu și fiecare braț este realizat dintr-o singură bucată. Acest lucru a dus la posibilitatea de a salva grame prețioase în special datorită faptului că brațele pedaliere sunt goale pe dinăuntru, dar prezintă și un dezavantaj major, acela că plăcile nu pot fi înlocuite separat.

Pe lângă greutate, și rigiditatea este îmbunătățită, iar firma producătoare susține că niturile aflate pe interiorul plăcii asigură o urcare și coborâre a lanțului foarte precisă și rapidă. Proiectula a fost inspirat din angrenajul setului Dura-Ace, dar Cannondale recunoaște că nu a putut atinge performanțele respectivei piese. SiSL2 este disponibil în varianta compact (50/34) sau standard (53/39), cu câte o altă variantă compatibilă cu 10 și 11 pinioane.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen + four =