Acum citesti
Brompton London semnat de Vic Lee

Brompton a mers cu un pas mai departe, din nou. Pentru a crește atractivitatea modelelor realizate, Vic Lee, designer la Clerkenwell, a fost chemat pentru a oferi un plus aspectului vizual al simpaticelor pliabile.

Astfel a rezultat o ediție limitată de 500 de Brompton London, de culoare neagră având un desen manual inspirat de orașul de pe malurile Tamisei. Vic Lee nu se află la prima colaborare cu Brompton, el personalizând o bicicletă pentru Campionatul Mondial Brompton de anul trecut. Impactul a fost unul mai mult decât pozitiv, deci pasul următor a fost găsirea unei modalități de a produce mai multe astfel de biciclete.

Pe lângă desenele de pe cadru, Brompton London beneficiază și de o geantă S Bag, și aceasta având o grafică asemnănătoare cadrului, de aripi negre și de o șa B17, ai ghicit, tot neagră.

Emerson Roberts, directorul de marketing al Brompton, declară că era inevitabil ca firma pentru care lucrează să nu pregătească ceva special în 2012, anul în care capitala Marii Britanii va găzdui Jocurile Olimpice.

Totuși, pentru a cumpăra un Brompton London împreună cu toate accesoriile, va trebui să plătești aproape 1.500 de lire sterline.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 + seventeen =