Acum citesti
Brian Lopes va concura cu frâne Magura MT

Deși comunicatul de presă al celor de la Magura nu precizează în introducere despre ce variantă a modelului MT este vorba, bănuielile ne sunt rapid confirmate în corpul textului: MT 8, vârful de gamă al seriei aceasta fiind de altfel prima frână din lume cu cilindru master din carbon.

Brian Lopes a semnat cu Magura pentru a utiliza frânele MT 8 și MT6 pentru noul sezon. Modelul din urmă este optimizat pentru traseele de Freeride și va instalat pe bicicleta Ibis a lui Brian Lopes. Managerul general Magura USA a declarat că toți cei de la Magura sunt deosebit de încântați de colaborarea cu Lopes. Faptul că un atlet de calibrul său a ales modelul MT, confirmă faptul că sunt un produs reușit. De asemenea, feedback-ul primit din partea lui Lopes îi va ajuta pe cei de la Magura să îmbunătățească performanțele lui MT, dacă va fi cazul.

Cariera lui Lopes începe în urmă cu aproape 20 de ani, în 1993. A câștigat în decursul carierei peste 19 titluri, printre care nouă campionate naționale, șase campionate UCI și patru campionate mondiale, devenind astfel atletul cu cele mai multe campionate mondiale UCI câștigate vreodată.

via Magura

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven + 6 =