Acum citesti
BikeLit LED: fă-te văzut!


Niteize (denumirea provine cel mai probabil de la Night Eyes) produce diverse sisteme de iluminare printre care și unele dedicate bicicliștilor. Gama dedicată acestora include nu mai puțin de patru produse, adică patru soluții distincte de a te face remarcat în beznă.


SpokeLit. Așa cum o spune și numele, acesta se prinde de spițele bicicletei emițând un fascicul de lumină foarte atractiv pe timpul nopții. Este rezistent la șocuri și la vreme rea și este disponibil în culorile roșu, albastru, verde sau Disc-O (mai multe culori combinate).



Urmând aceeași idee, ai la dispoziție și sistemul BikeLit. Este un LED clasic, care se agață sub șaua bicicletei și care te va face văzut de la nu mai puțin de 1.5 km. În plus de asta, are și un design diferit care va adăuga o notă cool bicicletei tale.



RideLit este gândit pentru a fi prins de picior. În același timp poate fi montat facil pe ghidon, deoarece în afară de lumina roșie poate fi achiziționat și cu lumină albă. Funcționează până la 20 de ore.



Led Sport Vest este ultima pe listă. Este o vestă ce include două fâșii luminoase, plasate atât în partea frontală cât și în cea posterioară. Durata de viață a bateriei este de 100 de ore.



Toate produsele sunt foarte ieftine, cu prețuri de pornire de la 7$ până la 21$.


Informații complete găsești pe niteize.com.


via Niteize


Vezi Comentarii (14)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 5 =