Acum citesti
Biciclete Scott 2011 la Eurobike

noutati_eurobike


Scott lanseaza gama pentru 2011 cu un logo redesenat, menit sa defineasca mai bine caracteristicile brandului care se bucura de o notorietate crescuta si isi completeaza gama cu cateva modele noi. Multe dintre ele, foarte asteptate. Este vorba de modelele de top Scott Scale 26″ si Scott Scale 29er. Acestea se bucura de cadre realizate din carbon, numarandu-se printre cele mai usoare de pe piata (899 grame, respectiv 949 grame pentru modelul 29er).


Vor fi disponibile in total 10 versiuni ale modelului Scale, unele oferite cu cadre din aluminiu. Modelul de top „Scale Limited” cantareste doar 7.5 kg cu roti DT Swiss si echipare Sram XX iar 29er-ul doar 9.2 kg.


Pentru iubitorii Freeriding-ului cei de la Scott au redesenat cadrul lui Voltage FR pentru 2011. Acesta beneficiaza acum de o noua geometrie si de o cursa de amortizare mai mare. Vor fi disponibile 3 variante distincte a caror pret porneste de la aproximativ 1.600 de euro. Unghiul furcii a fost modificat de la 66 la 65 de grade iar Bottom Bracket-ul beneficiaza de o pozitie mai joasa. Modelul de top, echipat cu furca Fox Van (cursa 180 de mm) cantareste 17 kg.


Pentru probele de All Mountain, Scott propune in 2011 modelul Genius LT. Cu o greutate de doar 13,5 kg si o cursa de amortizare variabila, acesta se anunta inca de pe acum un hit, deoarece este capabil sa faca fata traseelor de munte dificile. Genius LT inlocuieste modelul Ransom si este oferit cu cadru realizat din carbon. Riderul poate seta cursa de amortizare cu ajutorul noii tehnologii „Twinlock”. Maneta comenzii de TwinLock este montata pe ghidon, iar riderul poate alege o cursa de 110 mm pentru partea din spate atunci cand se afla pe urcari.  Pentru coborari poate reveni la cursa normala de 185 de mm. TwinLock actioneaza atat asupra furcii cat si asupra amortizorului spate, setandu-le pe amandoua in acelasi timp.


Un test cu modelul Scott Genius LT urmeaza in curand pe freerider.ro.


Fanii bicicletelor urbane se pot bucura in 2011 de modelul Scott Sub 10 e-bike (cel verde din fotografii).




Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 2 =